31 Αυγούστου 2024

ZaraleaksTV: Ο Κουλός να βάλει το χέρι του (2 VIDEO)

Στο α’ μέρος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναλύει τις «εκπληξάρες» του φετινού καλοκαιριού. Αναφέρεται στο κλασικό πλέον έθιμο των πυρκαγιών, και συγκεκριμένα σε μια πυρκαγιά που ξεκίνησε από Βαρνάβα και έφτασε Χαλάνδρι (ναι, εκεί υπήρχε δάσος…), όπως και μια πυρκαγιά που έκαιγε σχεδόν ένα μήνα στο όρος Όρβηλος στις Σέρρες.

Αναλύει τις βασικές αιτίες για κάθε κακό που συμβαίνει στη χώρα, την επικοινωνιακή διαχείριση κυβέρνησης και μέσων ενημέρωσης, μας εξηγεί νέες και παλιές ορολογίες για τις πυρκαγιές, το ρόλο των Ρωμαίων στις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και εμπεριστατωμένες λύσεις που προτείνουν ειδικοί. Μιλάει επίσης για τις μεγάλες κυβερνητικές επιτυχίες στην απορρύθμιση του ΕΣΥ.

Στο β’ μέρος του νέου επεισοδίου του ZaraleaksTV ο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δίνει την απάντηση σε ένα ερώτημα που μας απασχόλησε αρκετά τον τελευταίο καιρό, του ποιος δηλαδή έχει τους χαμηλότερους μισθούς, η Ελλάδα ή η Βουλγαρία. Εξετάζει τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για να κυκλοφορούν οι τουρίστες μας ανενόχλητοι, καθώς και το νησί που απευθύνεται σε κάθε πορτοφόλι, την εξέλιξη της υπόθεσης των «νόμιμων παρακολουθήσεων», της δολοφονίας Καραϊβάζ, αλλά και το ρόλο των Ελλήνων εφοπλιστών στη γενοκτονία στη Γάζα.

Δείτε τα βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και στηρίξτε με τους διαθέσιμους τρόπους.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου