29 Σεπτεμβρίου 2024

Μ. Καρυστιανού: Καταγγέλλει παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου και απαντά στον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου

karystianou

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού

Την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου από άγνωστα κέντρα, κατήγγειλε μεταξύ άλλων σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion Fm και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου, η Μαρία Καρυστιανού μητέρα της 20χρονης Μάρθης που χάθηκε άδικα στο τραγικό δυστύχημα – έγκλημα των Τεμπών.

Η σοβαρή δημόσια καταγγελία της κ. Καρυστιανού έρχεται ως συνέχεια σε παρόμοια καταγγελία που έκανε προ ημερών ο Βασίλης Κοκοτσάκης, τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Ο κ. Κοκοτσάκης είχε αναφέρει την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με κακόβουλο λογισμικό μέσω αριθμού – κλώνου ενώ για το θέμα αυτό έχει υποβάλλει σχετική αναφορά στην ΑΔΑΕ.

Η Μαρία Καρυστιανού μετά από σχετική ερώτηση του Μάκη Νοδάρου απάντησε: «Και το δικό μου κινητό παρακολουθείται. Δεν μπορώ να στείλω ένα email… Χάνονται τα email μου …Μου έρχονται email χωρίς περιεχόμενο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται. Όταν ρώτησα δικηγόρους αν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μου απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί ένας νόμος βάση του οποίου μπορούν να μου απαντήσουν αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου αλλά όχι από ποιόν και γιατί… Όχι δεν είμαστε σοβαροί!»

Στην διάρκεια της συνέντευξή της η κ. Καρυστιανού κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση Μητσοτάκη για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών , ενώ από κάδρο των ευθυνών και της επιχείρησης συγκάλυψης δεν άφησε έξω και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον Ελληνικό χώρο που να πιστεύει ότι δεν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών από την νυν κυβέρνηση. Ακόμη και οι ένοχοι που λένε ότι είμαστε αθώοι και δεν μιλούν για συγκάλυψη ξέρουν πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει. Υπάρχουν τα βίντεο υπάρχουν οι εικόνες… Φανταστείτε να μην υπήρχαν όλα αυτά και να υπήρχε μόνο η δική μου φωνή που παρουσίαζε τι έζησα εκεί… Τωρα όμως αυτό δεν ισχύει. Πέρα της δικής μου φωνής, η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή και θα συνεχίσει να είναι δυνατή , και να φωνάζει την αλήθεια , υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.» – ανέφερε μεταξύ άλλων στο Ionion Fm η κ. Καρυστιανού και πρόσθεσε:

Η μητέρα της 20χρονης Μάνθης που όπως είναι γνωστό με τον τεράστιο αγώνα της κατάφερε να ξεσκεπάσει την βρομιά της συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών, υπογράμμισε:

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω δεχθεί την απρεπή προσπάθεια αποδόμησης του ιερού αγώνα και του έργου μου. Το κρατικό έγκλημα είναι αδιανόητο να παραμένει ατιμώρητο όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε αφορά ένα θάνατο, είτε αφορά 57, είτε 120… Ούτε ενας άνθρωπος δεν πρέπει να χάνεται από κρατικά λάθη. Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό . Είμαι μια απλή Ελληνίδα μάνα που έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να αφήσει την τύχη των παιδιών της σε εντελώς ανίκανους ανθρώπους.»

ΠΗΓΗ

***

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

«Πυρά» από τη Μαρία Καρυστιανού κατά του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου. «Στη δίκη μας περίπτωση, ενοχλεί πολύ, ακόμα και η αναφορά στη λέξη Τέμπη. Στη λέξη τρένο…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

«Ο θάνατος αυτών των ανθρώπων συνέβη. Δεν είναι μια ιστορία που πάλιωσε… Είναι ένα έγκλημα που παραμένει ντροπιαστικά ατιμώρητο. Είτε διαβάζετε έτοιμες δηλώσεις είτε εκφράζεστε ελεύθερα, είναι ολοφάνερη σε όλους η έλλειψη ηθικής και η νοσηρή κομματική ιδεολογία στην οποία ανήκετε. Σίγουρα πάντως δεν κινδυνεύετε με διαγραφή. Μάλλον καταχειροκροτήθηκατε και εσείς», σημειώνει με νόημα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Βασίλη Οικονόμου,

Υφυπουργέ Υποδομών και Μεταφορών,

Όταν ένα αεροπλάνο πέφτει , όταν ένα πλοίο βυθίζεται ή όταν ένα τρένο συγκρούεται …η ζωή συνεχίζεται για κάποιους με απίστευτη δυσκολία και πόνο .
Το ίδιο δύσκολα συνεχίζεται όμως η ζωή και για τους εμπλεκόμενους της τραγωδίας εφόσον αυτή συμβεί σε ένα κράτος όπου οι Θεσμοί λειτουργούν με αξιοπρέπεια.

Στη δίκη μας περίπτωση, ενοχλεί πολύ, ακόμα και η αναφορά στη λέξη Τέμπη. Στη λέξη τρένο…

Στην δίκη μας περίπτωση, μετά την σύγκρουση που οφείλεται στις εγκληματικές παραλήψεις και αδιαφορία του υπολόγου συναδέλφου σας -που καταχειροκροτήθηκε από όλους σας- και ο οποίος εμπλέκεται ΚΑΙ σε οικονομικό έγκλημα σύμφωνα με την Ευρωπαία εισαγγελέα, έχουμε και την απίστευτη προσπάθεια / εμπλοκή της ηγεσίας του κόμματος που τόσο ένθερμα στηρίζετε , στην συγκάληψη σχετικά με το παράνομο φορτίο της εμπορικής που έκαψε 30 ανθρώπους.

Μακάρι να δείχνατε την ίδια θερμη στην αποκάλυψη της αλήθειας και την προάσπιση των αξιών της κοινωνίας.

Η ζωή που συνεχίζεται από πλευράς των εμπλεκόμενων, σαν να μην έχει συμβεί ΤΙΠΟΤΑ , είναι ύβρις για τους νεκρούς, για μας , για όλους.

Ο θάνατος αυτών των ανθρώπων συνέβη. Δεν είναι μια ιστορία που πάλιωσε ….

Είναι ένα έγκλημα που παραμένει ντροπιαστικά ατιμώρητο.

Αν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε μάτια και αυτιά ΚΑΙ σε αυτό το κρατικό έγκλημα , στέκεστε γελασμένος .

Είτε διαβάζετε έτοιμες δηλώσεις είτε εκφράζεστε ελεύθερα, είναι ολοφάνερη σε όλους η έλλειψη ηθικής και η νοσηρή κομματική ιδεολογία στην οποία ανήκετε.

Σίγουρα πάντως δεν κινδυνεύετε με διαγραφή.

Μάλλον καταχειροκροτήθηκατε και εσείς.

ΠΗΓΗ

- ΔΕΙΤΕ επίσης: 

Καρυστιανού: Ήξερα τη διαφθορά και σήψη, αλλά έχω εκπλαγεί (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου