Άλλοι έξι σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο σπίτι τους στην οδό Al-Jalaa και άλλοι τρεις σκοτώθηκαν επίσης σε άλλη αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Λαμπαμπίντι στην πόλη της Γάζας, σύμφωνα με το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa. Εν τω μεταξύ, οι ιατρικές ομάδες απομάκρυναν ένα παιδί και έναν αριθμό τραυματιών κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού που επλήγη στην ανατολική πόλη της Γάζας, ανέφερε επίσης το Wafa.

Ο ισραηλινός στρατός διέταξε τη Δευτέρα τους κατοίκους σε πολλές γειτονιές σε όλη την πόλη της Γάζας να εγκαταλείψουν τις περιοχές τους, καθώς πραγματοποίησε επιδρομές σε πολλές περιοχές στην ανατολική και νότια πόλη της Γάζας.

Σχεδόν 38.200 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου 2023, κυρίως γυναίκες και παιδιά, και σχεδόν 88.000 άλλοι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Το Ισραήλ κατηγορείται για γενοκτονία στο Διεθνές Δικαστήριο, η τελευταία απόφαση του οποίου το διέταξε να σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική του επιχείρηση στη νότια πόλη Ράφα, όπου πάνω από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι είχαν αναζητήσει καταφύγιο.

ΠΗΓΗ

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης: