20 Ιουλίου 2024

Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στη ΔΔΕ Κυκλάδων στη Σύρο στις 13:00 μ.μ. σχετικά, α) με την απαράδεκτη εγκύκλιο του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας για τους απεργούς στην αξιολόγηση και β) με τις καταγγελίες του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων για κακοποιητική συμπεριφορά Διευθυντή ενάντια σε συναδέλφισσες και συναδέλφους


Α΄ ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 23 Ιουλίου στη ΔΔΕ Κυκλάδων στη Σύρο στις 13:00 μ.μ. σχετικά,

  1. Με την απαράδεκτη εγκύκλιο Κατσαρού για τους απεργούς στην αξιολόγηση (σ.σ. διαβάστε στην ανάρτηση στο blog μας τη σχετική καταγγελία της ΟΛΜΕ).

  • Να ανακληθεί άμεσα η απαράδεκτη απειλητική εγκύκλιος του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Κατσαρού

  • Διευθυντές εκπαίδευσης, υπηρεσιακά συμβούλια και ιεραρχία εκπαίδευσης να μη σκεφτούν ούτε στιγμή να στραφούν ενάντια στους εκπαιδευτικούς στη νόμιμα προκηρυγμένη Απεργία – Αποχή, στις συλλογικές αποφάσεις και στις απεργιακές κινητοποιήσεις των σωματείων τους.

  1. Με τις καταγγελίες του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων για κακοποιητική συμπεριφορά Διευθυντή ενάντια σε συναδέλφισσες και συναδέλφους.

  • Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων ζητά να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά με τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του για τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές Διευθυντή Σχολείου ενάντια σε συναδέλφισσες και συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου