25 Ιανουαρίου 2024

Σύρος, Πέμπτη 25/01/2024: Νέο "ΟΧΙ" στην Ιδιωτικοποίηση-Εμπορευματοποίηση της Παιδείας


Για δεύτερη φορά στη Σύρο εκφράστηκε, από μέλη του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μετά από σχετικό κάλεσμά του, το "ΟΧΙ" στην Ιδιωτικοποίηση-Εμπορευματοποίηση της Παιδείας και ειδικότερα της Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Εκτός των φοιτητών, το "παρών" στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των πανελλαδικών φοιτητικών κινητοποιήσεων στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης, έδωσαν πολίτες, πανεπιστημιακοί καθηγητές, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων και δημοτικοί σύμβουλοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Να σημειώσουμε το σχετικό κάλεσμα που είχε κάνει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου, με παρόντα στη συγκέντρωση μέλη του διοικητικού του συμβουλίου. 

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό εκπροσώπου του Φοιτητικού Συλλόγου, δόθηκε νέο ραντεβού για τη συνέχιση του αγώνα και την επόμενη εβδομάδα, εφόσον και πανελλαδικά υπάρξουν κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου