15 Απριλίου 2022

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Μεγάλη Δευτέρα, 18/04/2022, 11.00

Alexandros Michailidis / SOOC

ΠΡΟΣ

ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΚΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ, ΣΥΚΠΕ

ΘΕΜΑ: Αίτημα νεοδιόριστων για κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας, Μεγάλη Δευτέρα, 18/04/2022, 11.00

Ως νεοδιόριστοι απευθυνόμαστε στα ΔΣ της ΟΛΜΕ , της ΔΟΕ και της ΟΚΠΕ που είναι τα συνδικαλιστικά μας όργανα και επανερχόμαστε στο αίτημα για κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας τη Μεγάλη Δευτέρα, 18/04/2022, 11.00.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υπεκφεύγει στο να δώσει σαφή απάντηση στο δίκαιο αίτημα μας για άμεσο δικαίωμα σε υπηρεσιακές μεταβολές και κωφεύει στις κραυγές αγωνίας των χιλιάδων συναδέλφων που μετά από τόσα χρόνια αναπλήρωσης καλούνται για μια ακόμα φορά να ανέβουν τον δικό τους Γολγοθά.

Μετά από την επικοινωνία της ΔΟΕ με το Υπουργείο Παιδείας όσον αφορά το αίτημα μας και την κάθετη απάντηση της Υφυπουργού, κας Μακρή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον πως η πίεση πρέπει να κλιμακωθεί.

Ζητάμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας για μια ακόμα φορά, ώστε να μας στηρίξετε σε μια κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας τη Μεγάλη Δευτέρα, 18/04/2022, 11.00, με παράσταση διαμαρτυρίας.

Ζητάμε το κάλεσμα σας προς ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ και ΣΥΚΠΕ, ώστε να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας.

  • ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ

Με εκτίμηση,

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

-Ακολουθούν 592 υπογραφές εκπαιδευτικών 

Στηρίζει και η Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου