30 Δεκεμβρίου 2023

Κάθε Σάββατο στο δρόμο για την Παλαιστίνη: Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης από την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων» και την «Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα»


ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
 

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι, (και κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα) στο Σύνταγμα απέναντι από την Βουλή


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα που πραγματοποιεί το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ με τη στήριξη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και ΕΕ.

Η συγκέντρωση με την παρουσία πολλών εκπροσώπων εργατικών σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτικών οργανώσεων της Αριστεράς, και Παλαιστινίων εργαζομένων, κατήγγειλε την κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία στηρίζει ενεργά τη γενοκτονία στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού μπλοκ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. 

Ταυτόχρονα στόχευε στο αδιαπέραστο τείχος της ενημέρωσης, στην παραπληροφόρηση και λογοκρισία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και την προκλητική μεροληψία υπέρ του Ισραηλινού κράτους – δολοφόνου.

Χαιρετίζουμε, τα εργατικά σωματεία, τις συλλογικότητες, τους αγωνιστές και τις πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς που στήριξαν το κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Σωματείων και Συλλογικοτήτων» και της «Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων».


Καλούμε και το επόμενο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι, (και κάθε Σάββατο) στο Σύνταγμα, όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς, κάθε αντιιμπεριαλιστή δημοκρατικό πολίτη, κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο να στηρίξουν και πάλι την κινητοποίηση.

  • Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Γάζα.
  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας.
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

 

«Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων»

«Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου