24 Μαρτίου 2022

ΦΩΤΟς & VIDEO από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εμπορευματοποίηση του νερού την Τρίτη 22/3/2022

Πολίτες συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εμπορευματοποίηση του νερού και την ιδιωτικοποίηση του υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώθηκε από φορείς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το νερό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στο Μοναστηράκι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου, πολίτες και κινήσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Οι συγκεντρωθέντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην εμπορευματοποίηση του νερού και την ιδιωτικοποίηση του υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας». 

Στην συγκέντρωση, η οποία έγινε υπό βροχή, χαιρέτησαν ο Χρήστος Ρουμπάνης από τη  Συντονιστική Επιτροπής του Περιβαλλοντικού Δικτύου Αθήνας, ο Γιώργος Ραντίτσας, πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ και ο Κώστας Λυμπέρης Γ.Γ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση ήταν από την «Πρωτοβουλία για τη διασφάλιση της δημόσιας διαχείρισης του νερού» και συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ καθώς και πλήθος Εργατικών Σωματείων και Ομοσπονδιών, Συλλόγων, Συλλογικοτήτων, Πολιτικών Οργανώσεων κλπ.

Ακολουθούν φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ από την εκδήλωση:






ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από protovoulia-dimosio-nero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου