19 Απριλίου 2024

Σύρος: Αθώοι ομόφωνα ο πρόεδρος και ο ταμίας της Α΄ ΕΛΜΕ κυκλάδων! Δικαίωση για το Σωματείο και τους συναδέλφους μας!


 

Α΄ ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΑΘΩΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ!


Ύστερα από πρόταση του εισαγγελέα και ομόφωνη αποδοχή της πρότασης από τους υπόλοιπους δικαστές, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων ανακηρύχθηκαν ομόφωνα αθώοι, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, για το αδίκημα για συκοφαντική δυσφήμιση, για το οποίο διώκονταν από παλιό στέλεχος της εκπαίδευσης στις Κυκλάδες.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων νιώθουμε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ΟΛΜΕ, την ΑΔΕΔΥ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών και τα δεκάδες σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που έστειλαν ψηφίσματα υποστήριξης και συμπαράστασης για τα διωκόμενα μέλη μας.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους δεκάδες συναδέλφους που βρέθηκαν και τις δύο ημέρες της δίκης στο δικαστήριο της Ερμούπολης για να μας υποστηρίξουν. Η παρουσία τους και η στάση τους ήταν συγκινητική…

Το αποτέλεσμα του δικαστηρίου για εμάς είναι μια μεγάλη δικαίωση και μια μεγάλη νίκη που πιστοποιεί και διατρανώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι:

Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν φιμώνεται και δεν εκφοβίζεται!

Ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας!

Ούτε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, της τιμής, της δουλειάς και της ζωής των συναδέλφων μας!

Ούτε βήμα πίσω από τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου, των μαθητών μας, της παιδαγωγικής ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης μέσα στα σχολεία μας και τους συλλόγους διδασκόντων.

Προχωράμε…

«Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να σταθεί ο άνθρωπος στα δυο του πόδια. Δεν θα τον γυρίσω πάλι πίσω, στα τέσσερα, εγώ»!

Μενέλαος Λουντέμης

***

-ΣΧΕΤΙΚΗ και η ανάρτηση στο blog μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου