20 Απριλίου 2024

Τρεις παράλληλες επιχειρήσεις έξωσης για χρέη σε Βύρωνα, Περιστέρι και Νέο Ηράκλειο χθες, Παρασκευή 19/4/2024 (ΦΩΤΟς)

Ώρα 12.20μμ.

Ενημέρωση από το Διαρκή Αγώνα για την ταξική απελευθέρωση

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

Αυτή τη φορά στην διεύθυνση Καλαμά 21, στο Ηράκλειο.

3 σχεδόν ταυτόχρονες προσπάθειες έξωσης τις πρωινές ώρες σε Βύρωνα, Περιστέρι, Νέο Ηράκλειο. Στον Βύρωνα μεταφορική συνοδεία διμοιρίας άδειασε το σπίτι την ώρα που έλειπε προσωρινά η ιδιοκτήτρια. Αλλάχθηκαν οι κλειδαριές. Κόσμος παρέμεινε εκεί περιμένοντας την ιδιοκτήτρια. Στο Περιστέρι ο δικαστικός επιμελητής έφυγε λόγω της παρουσίας κόσμου. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται προσπάθεια έξωσης στον Νέο Ηράκλειο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & FUNDS

Ώρα 9πμ.

Ενημέρωση από Μένουμε Ενεργοί – Ενημέρωση, Αγώνας, Αλληλεγγύη

Νέα απόπειρα έξωσης σε κατοικία στο Βύρωνα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ΜΑΤ και ΟΠΚΕ έχουν αποκλείσει από νωρίς το πρωί το σημείο, την ώρα που μεταφορική εταιρία αδειάζει το διαμέρισμα. Η αστυνομία εισήλθε του διαμερίσματος την ώρα που έλειπε από το σπίτι ο ιδιοκτήτης και έχουν απομακρύνει αρκετά από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Η αστυνομία για άλλη μια φορά εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των τραπεζών και από κοινού επιτίθενται σε άλλη μια λαϊκή κατοικία. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σπιτιού είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, όταν στις 6 Μαρτίου είχε γίνει πάλι απόπειρα έξωσης, η οποία ωστόσο απέτυχε λόγω της διαμαρτυρίας κόσμου της γειτονιάς.

Αυτή τη στιγμή κόσμος μαζεύεται στην οδό Βρυούλων 19, για να αποτραπεί ξανά η έξωση.

Ταυτόχρονα με την επιχειρούμενη έξωση στον Βύρωνα, πραγματοποιείται κι άλλη απόπειρα έξωσης, αυτή τη φορά στο Νέο Ηράκλειο, στην οδό Καλαμά 21! Εκεί βρίσκεται αλληλέγγυος κόσμος και ΜΑΤ. Στηρίζουμε και τα δύο καλέσματα αλληλεγγύης!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου