03 Μαρτίου 2022

Σύρος: Διαδικτυακό σεμινάριο της Βαρδακείου Σχολής με την Μαρία Κρινά και με θέμα "Η γλώσσα της τροφής" - Έναρξη 12 Μαρτίου 2022


Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης διοργανώνει Διαδικτυακό σεμινάριο με την Μαρία Κρινά
 
Η γλώσσα της τροφής
Τρώμε συνειδητά, τρώμε με χαρά
 
Έναρξη 12 Μάρτη 2022

Στο σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, μαθαίνουμε πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας μιλώντας και κατανοώντας τη γλώσσα της τροφής.
 
• Μαθαίνουμε να ακούμε τις ανάγκες του σώματος μας για τις τροφές που χρειάζεται για να είναι υγιές και ευχαριστημένο.
 
• Ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας με τη διατροφή και καθαρίζουμε το σώμα μας με αντιοξειδωτικές τροφές.
 
• Αποκτάμε γνώσεις για τη διαχείριση των εποχιακών υλικών για να παρασκευάζουμε οικονομικά και υγιεινά φαγητά συνδυάζοντας σωστά τα υλικά μας.
 
• Χαιρόμαστε με την γεύση των βοτάνων και των μπαχαρικών και δημιουργούμε συνθήκες ευεξίας καθώς μαθαίνουμε για τις χρήσεις τους και τις ιδιότητες τους.
 
• Ξεκινάμε τις αλλαγές στην διατροφή μας με την υποστήριξη της ομάδας ανακαλύπτοντας τι χρειάζεται να αλλάξουμε για να αισθανόμαστε καλύτερα.
 
• Ανακαλύπτουμε και πάλι τα δημητριακά και θυμόμαστε τρόπους και μαγειρέματα παλιά και πάντα χρήσιμα. 
 

ΠΗΓΗ: Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου