10 Ιουνίου 2022

Ο Ιάσ. Αποστολόπουλος διαλύει το «Matrix» της κυβέρνησης για τα push-backs - Παραδοχή βουλευτή της Ν.Δ.: "Η Ελλάδα κάνει πράγματα τα οποία… ξεφεύγουν από τις νόρμες και τις πρακτικές που έχουμε ακούσει στην Ε.Ε." (VIDEO)

FACEBOOK.COM/ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρουσιάζοντας τεκμηριωμένα στοιχεία διεθνών οργανισμών και θεσμών του ΟΗΕ και της ΕΕ ο διασώστης Ιάσωνας Αποστολόπουλος κατέρριψε ένα προς ένα τα ψευδή επιχειρήματα της Ελληνικής κυβέρνησης και φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων σχετικά με τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο.

Μιλώντας στην εκπομπή Κόντρα 24 με την Αναστασία Γιάμαλη σημείωσε ότι «οι αρμόδιοι στην Ελλάδα ζουν σε ένα Matrix, μια κατασκευασμένη πραγματικότητα και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ενώ έχει βουίξει ο πλανήτης» για τα push-back που πραγματοποιεί η Ελλάδα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ


 ΠΗΓΗ

----------

Την ώρα που η κυβέρνηση έχει ξεσηκώσει επικοινωνιακό κοπετό εναντίον όποιου καταγγέλλει παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών, ένας δικός της βουλευτής, δηλώνει τα εξής:  

«Η Ελλάδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης δέχεται μεγάλες μεταναστευτικές πιέσεις και κάνει πράγματα τα οποία… ξεφεύγουν από τις νόρμες και τις πρακτικές που έχουμε ακούσει στην Ε.Ε. και παρά την κριτική της Ε.Ε. συνεχίζουμε να το κάνουμε παρά τις αιτιάσεις της κυρίας Γιόχανσον ή ευρωβουλευτών ή οποιουδήποτε άλλου. Κάποιοι από τις Βρυξέλλες δεν καταλαβαίνουν αυτό που κάνουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε και το κάνουμε».

ΔΕΙΤΕ εδώ το ΒΙΝΤΕΟ της εικόνας

Αυτά είπε σε διαδικτυακή παρέμβαση, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, παραδεχόμενος ουσιαστικά τη συνειδητή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από την ελληνική κυβέρνηση και δικαιώνοντας τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ και τις αντιδράσεις διεθνών οργανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου