08 Ιουνίου 2022

Η αλληλεγγύη νίκησε: Η ΔΕΗ έκανε επανασύνδεση στο ρεύμα του υπερήλικου ζευγαριού


Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, το να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας, αποδεικνύονται ακόμη μια φορά τα πιο δυνατά «όπλα» μας.


Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για την αιφνίδια και ανάλγητη απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, 93 και 87 ετών, από τον Νέο Κόσμο, την 1η Ιουνίου, η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη, αφού η ΔΕΗ προέβη σε επανασύνδεση.

Πιο συγκεκριμένα, όχι μόνο προχώρησε στην επανασύνδεση, αλλά όπως πληροφορείται το avgi.gr, που ανέδειξε το θέμα, δε χρειάστηκε το ζευγάρι να προβεί σε διακανονισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιπέτεια του ηλικιωμένου ζευγαριού, που προσπαθεί να επιβιώσει με την πενιχρή σύνταξη των 500 ευρώ, έγινε γνωστή στην Αυγή, από γείτονες των υπερηλίκων.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, το να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας, αποδεικνύονται ακόμη μια φορά τα πιο δυνατά «όπλα», απέναντι στην αδικία και την κρατική αναλγησία.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα, πολλοί πολίτες έσπευσαν να προσφέρουν χρήματα, ώστε βοηθήσουν τους ηλικιωμένους, όμως το μόνο που ζητούσαν ήταν να αποκατασταθεί η αδικία, αφού η διακοπή του ρεύματος έγινε μετά το δικαστικό «στοπ» για διακοπές στις ευάλωτες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου