28 Απριλίου 2023

ΚΕΕΡΦΑ: "Μπλόκο στον Κασιδιάρη, μαύρο στο Βορίδη, στη φυλακή οι φασίστες!"


To Bατερλώ στη δίκη της ΧΑ δεν καλύπτεται με τις εκλογικίστικες κομπίνες του Κασιδιάρη.

Απάντηση θα δώσουμε στην Εργατική Πρωτομαγιά, με απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος 11πμ.

Η σημερινή εικόνα του Εφετείου με την ηρωική παρουσία του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ στην αίθουσα του δικαστηρίου να κατακεραυνώνει τους χρυσαυγίτες δολοφόνους που επιχείρησαν να τον σκοτώσουν την ώρα που κοιμόταν το 2012 στο Πέραμα ήταν συγκλονιστική ενώ την ίδια ώρα εξελίσσονταν δυναμική αντιφασιστική συγκέντρωση καλεσμένη από τα συνδικάτα και την ΚΕΕΡΦΑ.

Η εικόνα διάλυσης της ναζιστικής συμμορίας ήταν φανερή στα έδρανα των δικηγόρων υπεράσπισης και το ανύπαρκτο τμήμα του ακροατηρίου τους αλλά και πάνω απ' όλα στη αδυναμία να απαντήσουν στον Αμπουζίντ Εμπάρακ όταν αναφέρθηκε στην επίθεση της συμμορίας των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Ο Κασιδιάρης βέβαια απουσίαζε έχοντας ετοιμάσει το τελικό σάλτο στο τρένο της επιχείρησης μεταμφίεσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε ένα άλλο μόρφωμα για να διεκδικήσει με τις πλάτες του βαθέως κράτους την συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές.

Βέβαια, η κρίση των φασιστών δεν κρύβεται όπως και το ότι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ και το κράτος του ανοίγουν το δρόμο. Η κυβέρνηση που δολοφονεί από τα Τέμπη μέχρι τα σύνορα είναι ο τροφοδότης των φασιστών του κάθε Κασιδιάρη.

Είναι η ίδια που παραληρεί κατά του αντισυστημικού ρεύματος του κόσμου που είναι αγανακτισμένος με τις επιθέσεις της και το κατασυκοφαντεί ως αιμοδότη των φασιστών. Στη δίκη της ΧΑ άλλωστε οι ναζί φάνηκε ξεκάθαρα πόσο συστημικοί είναι, πόσο ξεκάθαρα στήριξαν τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες κατά των συνδικάτων και της αριστεράς, με τα κίτρινα συνδικάτα στη Ζώνη Περάματος.

Με τον ίδιο τρόπο που ο Κασιδιάρης εξέλεξε «παμψηφεί» τον αχυράνθρωπο πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλο ως αρχηγό του ναζιστικού μορφώματος που θα συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάρτη έτσι και τώρα εξέλεξε «παμψηφεί» ένα άλλο στέλεχος του βαθέως κράτους, αυτή την φορά ένα στρατιωτικό της Σχολής Ευελπίδων.

Οι αγκαλιές των ανθρώπων του κρατικού μηχανισμού, με δημοσιεύματα στο τύπο πρώην δικαστικών και άλλων, του άνοιξαν την όρεξη να διεκδικήσει φανερά, με την δική του υποψηφιότητα στη Βουλή, ότι το νέο μόρφωμα «Έλληνες ΓΤΠ» θα αποτελέσει τη νέα στολή μασκαρέματος της γνωστής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος της πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες δήλωσε σήμερα έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου:

«Ο Κασιδιάρης είναι καταδικασμένος ως διευθυντής ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Το μαρτυρά η σβάστικα που έχει στο μπράτσο του. Το μαρτυρούν οι φωτογραφίες στο βουνό, που βρέθηκαν στο κινητό του, με τη σημαία της Βέρμαχτ, τη ναζιστική σημαία του κατακτητή. Το μαρτυρούν τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, ο Αμπουζίντ Εμπάρακ και ο Παύλος Φύσσας. Τυχόν αποδοχή κατάρτισης εκλογικού συνδυασμού από τον καταδικασμένο ως διευθυντή της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ισοδυναμεί με το ελεύθερο να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα. Δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει ο Άρειος Πάγος. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι αυτή την προοπτική πρέπει να την εμποδίσουν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες».

Η φασιστική απειλή είναι υπαρκτή και η ανοχή στο Κασιδιάρη με την προβολή του από τα ΜΜΕ ως επικεφαλής «κόμματος» είναι σκάνδαλο, όταν υπάρχει η ιστορική απόφαση καταδίκης των ναζιστών το 2020: είναι αρχηγίσκος της μεταμφιεσμένης συμμορίας της Χρυσής Αυγής που την τσακίσαμε με την σθεναρή παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος απέναντι στα τάγματα εφόδου, με την καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Η Μάγδα Φύσσα, οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, ο Αμπουζίντ Εμπάρακ, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και δεκάδες μάρτυρες αψήφησαν τις απειλές των χρυσαυγιτών και επέβαλαν την καταδίκη σε ένα Εφετείο πολιορκημένο από μια κοσμοπλημμύρα απεργών και νέων. Σήμερα, Ο ναζί Κασιδιάρης κάνει τον ελιγμό, με την στήριξη στελεχών του κράτους και του συστήματος να διασωθεί για να ανασυντάξει τα δολοφονικά τάγματα εφόδου.

Η θέση των φασιστών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν δολοφονικά κατά του Αμπουζίντν Εμπάρακ δεν είναι στη Βουλή,με χρηματοδότηση για να ανοίγουν γραφεία-ορμητήρια, αλλά στη φυλακή και μόνο.

Αυτή η συμμορία που παριστάνει το πολιτικό κόμμα θα μας βρει μπροστά της στις όποιες μεθοδεύσεις επιχειρήσει στον 'Αρειο Πάγο για να κατέβει στις εκλογές με πρώτο σταθμό την Εργατική Πρωτομαγιά, με απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου