14 Οκτωβρίου 2024

Νέες θηριωδίες από το κράτος-δολοφόνο: Το Ισραήλ χτύπησε με πυρά πυροβολικού ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ στη Τζαμπαλίγια

Πηγή: Associated Press

Με θηριωδίες έναντι του παλαιστινιακού λαού συνεχίζει το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ, το οποίο εξαπολύει επιθέσεις στη βόρεια Γάζα, δολοφονώντας 10 Παλαιστίνιους και αφήνοντας δεκάδες τραυματίες, την ώρα που περίμεναν στην ουρά σε κέντρο διανομής τροφίμων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Al-Jazeera, οι ισραηλινές δυνάμεις έριξαν βλήματα πυροβολικού έναντι αμάχων, που περίμεναν για αλεύρι στο κέντρο του προσφυγικού καταυλισμού της Jabalia. Την ίδια ώρα ασθενοφόρα και ιατρικές ομάδες δεν έχουν πρόσβαση στην περιοχή, ώστε να μεταφέρουν τα θύματα στο νοσοκομείο, λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλλει ο ισραηλινός στρατός. Στο μεταξύ, τα νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα λειτουργούν οριακά, ενώ γιατρός στο νοσοκομείο Al- Awda αναφέρει πως υποφέρουν από την έλλειψη προμηθειών και φαρμάκων. 

Το Ισραήλ πραγματοποιεί μεγάλης κλίμακας στρατιωτική εισβολή στη βόρεια Γάζα τις τελευταίες 10 ημέρες, κυρίως κατά του προσφυγικού καταυλισμού της Τζαμπαλίγια. Η υπηρεσία πολιτικής άμυνας ανέφερε νωρίτερα ισραηλινή επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, γύρω από το σχολείο al-Fouqa, το οποίο φιλοξενεί εκτοπισμένους.

ΠΗΓΗ 

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης:

🔴 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Σφαγές του Ισραήλ σε νοσοκομείο και σχολείο της Γάζας - Πάνω από 20 νεκροί, ανάμεσά τους τουλάχιστον 15 παιδιά

🔴 ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Εκατοντάδες νεκροί από τις επιδρομές του Ισραήλ στη βόρεια Γάζα - Δολοφόνησε 5 παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο στον καταυλισμό Αλ-Σάτι!

🔴 ΛΙΒΑΝΟΣ

Στοχευμένη ισραηλινή επίθεση εναντίον διασωστών του Ερυθρού Σταυρού της χώρας

🔴 ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Νέες δολοφονικές επιδρομές στο Λίβανο, βόμβες εναντίον αμάχων στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου