21 Αυγούστου 2021

Δίκτυο «Σπάρτακος»: Παναγιωτόπουλος-Χρυσοχοΐδης στον Έβρο κατά προσφύγων από το Αφγανιστάν που προκαλούν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ!

Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: Στρατός και Αστυνομία εναντίον των προσφύγων από το Αφγανιστάν που προκαλούν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ!


Οι κορυφαίοι Υπουργοί του Επιτελικού Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος και ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοΐδης, αφού αντιμετώπισαν με τον παροιμιώδη αποτυχημένο τρόπο τις πυρκαγιές στην Αττική, την Πελοπόννησο, στη Ρόδο, την Εύβοια, επισκέπτονται τον Έβρο για να οργανώσουν το πως Στρατός και Αστυνομία θα αντιταχθούν στις πιθανές προσφυγικές ροές που προκάλεσαν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ.

Μιλιταριστικά σάιτ, με χυδαίο ρατσιστικό λεξιλόγιο, περιγράφουν ότι δύο εικοσιτετράωρα μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, που συγκάλεσε την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, επισκέπτονται τον Έβρο, οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όλες οι κινήσεις τους δείχνουν ότι οργανώνουν Στρατιωτικές και Αστυνομικές επιχειρήσεις για να εφαρμόσουν τα δόγματα Αποτροπής απέναντι στους «εισβολείς» πρόσφυγες.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υπουργοί θα μεταβούν στο βόρειο Έβρο και συγκεκριμένα στις περιοχές των Καστανιών και του Ορμενίου.

Τους δύο υπουργούς θα συνοδεύουν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Μετά την επιθεώρηση στα βόρεια σύνορα του Έβρου, το κυβερνητικό κλιμάκιο θα κατευθυνθεί προς την περιοχή των Φερών και κατόπιν στην έδρα της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ που με την πολιτική της έχει προκαλέσει μια ανεπανάληπτη καταστροφή στον λαό μας, τα δάση και το περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας δυσβάστακτο πολιτικό κόστος θα προπαγανδίσει ξανά τους «εθνικούς κινδύνους», θα δαιμονοποιήσει τους δυστυχισμένους πρόσφυγες, ενώ τους προβάλλει ήδη ως Ασύμμετρη Απειλή….

Από την μια μεριά η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί την 5χρονη πολεμική συμφωνία στρατηγικού χαρακτήρα Ελλάδας-ΗΠΑ που μετατρέπει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε Πολεμικό Ορμητήριο των ιμπεριαλιστών, προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες και Στρατιωτικούς, αγοράζει όπλα 64 δις ευρώ και επιδιώκει να συμμετέχει ακόμη σε περισσότερες επεμβάσεις, με ακόμη περισσότερο πολεμικό ρόλο.

Και φυσικά συνεχίζει τις πολεμικές συνεκπαιδεύσεις με τις δυνάμεις των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ. 

Από την άλλη μεριά επιδιώκει να αναβαθμίσει τον περιφερειακό ιμπεριαλιστικό της ρόλο αναλαμβάνοντας την απάνθρωπη περιφρούρηση των συνόρων της Ευρώπης Φρούριο με τον Στρατό, την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Συνοριοφυλακή, τα αισχρά τείχη και τις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις.

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των Αφγανών προσφύγων που διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας να τους δοθεί πολιτικό άσυλο και να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις αιτούντων άσυλο στο Αφγανιστάν, από τη στιγμή που οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία.

Στη διαδήλωση σημειώνεται αυξημένη συμμετοχή γυναικών και κοριτσιών, που έχουν επιπλέον λόγους να τρομοκρατούνται στην ιδέα της επιστροφής σε ένα Αφγανιστάν όπου θα υποστούν απάνθρωπη μεταχείριση από την εξουσία.

Πρέπει να Απαντήσουν το Αντιπολεμικό κίνημα, οι αντιρατσιστικές κινήσεις και όλος ο αγωνιζόμενος κόσμος που στέκεται Αλληλέγγυα στους πρόσφυγες.

Τώρα που αποκαλύπτεται ξανά ο απάνθρωπος πολεμικός και κατασταλτικός ιμπεριαλιστικός ρόλος των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τώρα που αποκαλύπτεται ο ρόλος του ελληνικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και των Ενόπλων του Δυνάμεων, που διατάχθηκαν από τις αστικές κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΝΑ συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στην Εισβολή-Κατοχή του Αφγανιστάν και τώρα αναβαθμίζουν τον αυταρχικό τους ρόλο ενάντια στους Πρόσφυγες με τα Τείχη του Αίσχους, τα Δόγματα Αποτροπής και τις αισχρές Επαναπροωθήσεις.

Το Κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συνφάνταρους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.

Στεκόμαστε στον πλευρό των προσφύγων – μεταναστών και Απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων τους. Να υπάρξει Ασφαλή Δίοδος τώρα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ

Η κινηματική και πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ έρχεται να απαντήσει σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη της ταξικής πάλης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου