25 Αυγούστου 2021

Ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου συμμετέχει στο κάλεσμα του Συλλόγου εργαζομένων του Γ.Ν. Σύρου


Ο Σύλλογός μας συμπαραστέκεται στους εργαζομένους στο Γ.Ν. Σύρου και σε όλους ανεξαιρέτως τους υγειονομικούς που ενάμιση και πλέον χρόνο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας ,  ενεργώντας με αυταπάρνηση και υπερβάλλοντας εαυτούς , στερούμενοι πολλές φορές  ακόμα και των αναγκαίων  μέσων. 

Η συμπαράσταση και η αναγνώριση της προσφοράς τους είναι ανάγκη να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο , ιδιαίτερα τώρα που τα υποκριτικά κυβερνητικά χειροκροτήματα μέσω μπαλκονιών έδωσαν τη θέση τους στον εξαναγκαστικό εμβολιασμό  και στην αναστολή εργασίας όσων δε συμμορφωθούν "προς τας υποδείξεις"!
 
Συμφωνώντας με το πνεύμα της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Σύρου , την οποία παραθέτουμε ευθύς αμέσως , καλούμε απ' την πλευρά μας τα μέλη μας και κάθε ενεργό πολίτη του νησιού να συμμετάσχει την Πέμπτη 26 Αυγούστου ,  στις 11:00 π.μ  σε συγκέντρωση μπροστά στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου