27 Μαΐου 2021

Αθώωση του Ν.Χαραλαμπόπουλου, του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

 

ΦΩΤΟ από τη σελίδα στο fb «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη»

✊Μεγάλη νίκη των φαντάρων, του κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό σε όλη τη χώρα!

‼Αθώος ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος στου οποίου το πρόσωπο δικαζόταν το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, οι αγωνιζόμενοι φαντάροι όλης της Ελλάδας.

Η δυναμική δράση τόσων χρόνων του Δικτύου Σπάρτακος και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, ενοχλεί τις κυβερνήσεις που δεν θέλουν ένα οργανωμένο κίνημα, αντιπολεμικό, ταξικό, διεθνιστικό, μέσα και έξω από τον στρατό, που θα βάζει φρένο στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των στρατευμένων, στην εθνικιστική προπαγάνδα, τα σκανδαλώδη εξοπλιστικά προγράμματα και τις πολεμικές προετοιμασίες, τις διώξεις προσφύγων και μεταναστών από φαντάρους κ.α.

➡Όπως δήλωσε ανώνυμα ένας πολίτης στο blog του Δικτύου Σπάρτακος:
 
Στηρίζω κι εγώ τον Σπάρτακο!
Δεν είμαι Κομμουνιστής, δεν είμαι ακροαριστερός αλλά σας στηρίζω.
Είμαι ένας άνθρωπος της κεντροαριστεράς, έχω βαθύτατα Δημοκρατικά αντανακλαστικά και πιστεύω στην κοινωνική αλληλεγγύη και πραγματική δικαιοσύνη.
Ο άνθρωπος να μην εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο.
Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σας αλλά αφού συμφωνούμε σε αυτά είμαστε φίλοι.
Στηρίζω Σπάρτακο γιατί:
Είστε η μοναδική ασπίδα του παιδιού της οικογένειας που δεν έχει βύσμα και τις καταγγελίες σας τις τρέμουν. Είστε η ασπίδα από την αδικία των φαντάρων και των μικρού βαθμού στελεχών. Λέτε αλήθεια στις καταγγελίες, σας ενδιαφέρει πραγματικά να λέτε την αλήθεια, το έχω διαπιστώσει προσωπικά, ακόμα κι όταν βάζετε κάποιες φορές στα κείμενα σας κάποια λόγια -όχι επί των γεγονότων που περιγράφετε με ακρίβεια- που προσωπικά θεωρώ ιδεολογικές σας υπερβολές. Όπλο όλων μας πρέπει να είναι η κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στην αυθαιρεσία, την κοινωνική αδικία, την εκμετάλλευση των ανθρώπων.
Σας στέλνω λοιπόν αυτό το μήνυμα. Αυτή τη φορά για να σας στηρίξω.
Ο άνθρωπος να παραμένει άνθρωπος.
Δυστυχώς αυτό μερικοί το ξεχνάνε...
Αρχή άνδρα δείκνυσι. Δεν πειράζει όμως, είστε εσείς εδώ -και όλοι όσοι σας στηρίζουμε- για να τους το θυμίζουμε, όσο κι αν τους ενοχλεί.

✊Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό!✊
#ΜένουμεΕνεργοί Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
 
Αθώωση του Ν.Χαραλαμπόπουλου, του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
Άλλη μια δίωξη εναντίον του Κινήματος των Φαντάρων απέτυχε τον σκοπό της.
 
Με την στήριξη εκατοντάδων συλλογικοτήτων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, την Αλληλεγγύη γονιών, φαντάρων, τη φυσική παρουσία δεκάδων αγωνιστών έξω από το Δικαστήριο Αλεξανδρούπολης το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατάφερε να πετάξει και αυτή την Δίωξη στο κενό.
 
Γιατί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λέει την Αλήθεια, γιατί το Κίνημα των Φαντάρων έχει Δίκιο.
 
Η νίκη μας αυτή γεμίζει με αισιοδοξία πρώτα από όλα τους συφάνταρους που η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο αντιμετωπίζει ως Σκλάβους και Αναλώσιμους.
 
Η αθωωτική αυτή απόφαση και κυρίως το τεράστιο ρεύμα Αλληλεγγύης μας γεμίζει δύναμη για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα των φαντάρων, να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά και μαχητικά στο δρόμο του αντιπολεμικού κινήματος.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
 
Altersyros: Σχετική με την ανάδειξη του ανωτέρω θέματος ήταν και η ακόλουθη ανάρτησή μας, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ: Η δίωξη ενάντια στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα πέσει στο κενό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου