08 Οκτωβρίου 2024

Μετά την πορεία στην Αθήνα για την Παλαιστίνη, τα ΜΑΤ χτυπούσαν αναίτια κόσμο και έριχναν κρότου λάμψης δίπλα σε οδηγούς (VIDEOs)

(SCREENSHOT/AVGI.GR)
Πορεία για Παλαιστίνη / Τα ΜΑΤ χτυπούσαν κόσμο στην Πανόρμου και έριχναν κρότου λάμψης δίπλα σε οδηγούς (βίντεο)

Εκτός ελέγχου ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς όχι μόνο επιτέθηκαν απρόκλητα στη μεγάλη πορεία αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, αλλά έριχναν μανιωδώς κρότου λάμψης στην Πανόρμου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οδηγών.

Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο του avgi.gr και του Κώστα Παπαντωνίου, με αφορμή τη ρίψη μιας πέτρας από διαδηλωτή, τα ΜΑΤ προχώρησαν σε σαρωτική επίθεση προς τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους που παρέμεναν έξω από τον σταθμό του μετρό στην Πανόρμου και συνέχιζαν να διαδηλώνουν για την Παλαιστίνη. Οι δυνάμεις καταστολής εξαπέλυσαν επαναλαμβανόμενες επιθέσεις και σταμάτησαν όταν έφτασαν στις 18 προσαγωγές.


Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν διαδηλωτή επειδή απλά βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα ο διαδηλωτής διαμαρτυρήθηκε στους αστυνομικούς που τον έχουν στριμώξει σε τοίχο να μην τον πιέζουν τόσο γιατί θα τον πνίξουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ της εικόνας

Οι άνδρες των ΜΑΤ ήταν διαρκώς προκλητικοί, ψεκάζοντας όποιον διαδηλωτή ή περαστικό «τολμούσε» να διαμαρτυρηθεί για τις σκηνές βίας.


Την ίδια στιγμή, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο του avgi.gr, άνδρας των ΜΑΤ κλωτσούσε διαδηλωτή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ της εικόνας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου