08 Οκτωβρίου 2024

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την πολιτική της, καθιστά στόχο αντιποίνων τον ίδιο τον ελληνικό λαό!

Απόσπασμα από την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Μόνο ανησυχία προκαλεί το σημερινό δημοσίευμα της “Καθημερινής” που ουσιαστικά αναφέρεται στο βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας, δίπλα στο κράτος – δολοφόνο Ισραήλ και στους ΝΑΤΟικούς συμμάχους του, στον πόλεμο που διεξάγεται στην Μέση Ανατολή.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην επίσκεψη που έκανε το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά η οποία “δεν ήταν μόνο για αναψυχή”. όπως σημειώνει το ρεπορτάζ που γίνεται σαφέστερο στην συνέχεια: “Στην Κρήτη βρίσκονται παράλληλα Αμερικανοί γερουσιαστές που επισκέπτονται τα Χανιά λόγω Σούδας, που αποτελεί αυτή την εποχή έναν κρίσιμο κόμβο. Ηταν ήδη προγραμματισμένος να βρίσκεται εκεί ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζόρτζ Τσούνης. Ετσι, Παρασκευή Βράδυ, Μητσοτάκης και Δένδιας δείπνησαν μαζί στην οικία του Πρωθυπουργού, όπου μάλιστα διανυκτέρευσε ο υπουργός”.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα τα θέματα που απασχόλησαν την συζήτησή τους “ήταν η Βάση και η Μέση Ανατολή”.

Απόσπασμα από την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Γνωρίζουμε ότι το καθεστώς Μητσοτάκη υποστηρίζει το κράτος -χωροφύλακα των Αμερικάνων στην Μέση Ανατολή, ένα κράτος-δολοφόνο που δημιούργησε εκατόμβες νεκρών εισβάλλοντας σε Παλαιστινιακά εδάφη και τώρα βομβαρδίσει και εισβάλει σε ένα ανεξάρτητο κράτος, στον Λίβανο βυθίζοντας στο αίμα και στην οδύνη τους λαούς της Μέσης Ανατολής.

Αραγε, ο υπάκουος στις Αμερικάνικες εντολές Μητσοτάκης αναλογίζεται σε τι ενδεχόμενες περιπέτειες μπορεί να βάλει τον ελληνικό λαό, θέτοντας την βάση της Σούδας ενεργά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καθιστώντας στόχο αντιποίνων τον ίδιο τον ελληνικό λαό;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου