02 Οκτωβρίου 2024

Σύρος: 9ο Συμπόσιο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας, με θέμα "Λειτουργία Κινητών Μονάδων σε μια μεταβαλόμενη εποχή: εξελίξεις και προκλήσεις" | Ερμούπολη, 4 με 6 Οκτωβρίου 2024 (UPDATE)


Η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) διοργανώνει το 9ο Συμπόσιο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας με τίτλο: «Λειτουργία Κινητών Μονάδων σε μια μεταβαλλόμενη εποχή: εξελίξεις και προκλήσεις», στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 4-6 Οκτωβρίου του 2024.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οι οποίες κατέδειξαν  την αξία του θεσμού των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, σκοπός του προσεχούς Συμποσίου είναι:

  • Αφενός, να αναδειχθούν πολύτιμες κλινικές εμπειρίες κοινοτικών παρεμβάσεων και να κατατεθούν καλές πρακτικές αλλά και προβληματισμοί σε επίπεδο μεθοδολογίας, αξιολόγησης και τεκμηρίωσης των υπηρεσιών πρόληψης και αποκατάστασης των Κινητών Μονάδων ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.
  • Αφετέρου, να αναζητηθούν προοπτικές αναβάθμισης των υφιστάμενων παρεμβάσεων αλλά και περαιτέρω ενδυνάμωσης των εξυπηρετούμενων κοινοτικών δικτύων, με απώτερο σκοπό τη διαμόρφωση νέων δυναμικών προτάσεων για τη βελτιστοποίηση των πολιτικών της ψυχικής υγείας σε μια περίοδο που οι εξελίξεις μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.

Για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ΕΠΑΨΥ

***

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ, με την ευκαιρία, στο blog μας, αναρτήσεις σχετικές με την καταστροφική «μεταρρύθμιση» και πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, καθώς και κάποιες απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημ. Βαρτζόπουλου, ο οποίος θα χαιρετίσει την Παρασκευή τις εργασίες του προαναφερόμενου συμποσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου