23 Ιουλίου 2022

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του οργίου της αστυνομικής καταστολής στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής 22/7/2022 (VIDEO & ΦΩΤΟς)

 

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της αστυνομικής ντροπής στα Εξάρχεια

Ανεξέλεγκτη αστυνομική βία στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής. Επιτέθηκαν, τραυμάτισαν, σταμάτησαν πορεία κατά των βιασμών και εισέβαλαν ξανά μέσα σε ένα κατάστημα.

Ένα απίστευτο όργιο αστυνομικής καταστολής σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια, καθώς η κυβέρνηση δείχνει να προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει κλίμα ώστε να προσφέρει ξανά το αφήγημα «νόμος και τάξη» ώστε να αλλάξει την ατζέντα από τα τρομακτικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και της προκαλούν γρήγορη φθορά.

Την ώρα που η χώρα καίγεται, την ώρα που η ακρίβεια πνίγει τους πολίτες, την ώρα που η υπόθεση Λιγνάδη (αλλά και η υπόθεση Μιχαηλίδη) προκαλούν αντιδράσεις στην κοινωνία, αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης, κυβέρνηση και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στέλνουν τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώσουν κόσμο στα Εξάρχεια, παρουσιάζοντας, παράλληλα, στα φιλικά ΜΜΕ μια διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας... (ΔΕΙΤΕ εδώ τη συνέχεια του ρεπορτάζ με πολλά αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου