23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Κώστας Παπαδάκης για την επίθεση που δέχτηκε εξ αιτίας του άρθρου του για τις δημοσκοπήσεις [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Ακούστε στο βίντεο με το ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί, συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Παπαδάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό “στο κόκκινο 105,5” και τον Νίκο Ξυδάκη την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Θέμα της συζήτησης ήταν ο θόρυβος που προκλήθηκε και η εναντίον του επίθεση που εκδηλώθηκε με αφορμή πρόσφατο άρθρο του σχετικά με τον ρόλο των δημοσκοπήσεων: Ποιον ωφελούν τελικά οι δημοσκοπήσεις; Μήπως ήρθε η ώρα να απαγορευθούν;

Όπως είναι γνωστό, ο ιστότοπος iefimerida ανάρτησε άρθρο με τίτλο: “Ο γνωστός υπερασπιστής της 17 Νοέμβρη και δικηγόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητά την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων”. Το άρθρο αναπαρήγαγε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

“Όταν είναι αρεστό κάτι που γράφω, τότε είμαι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν γράφω κάτι που δεν είναι αρεστό, όπως το άρθρο μου για τις δημοσκοπήσεις, τότε είμαι ο συνήγορος της 17 Νοέμβρη. Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα που υιοθετούνται από το προπετές δημοσιογραφικό και πολιτικό σύστημα, για τα οποία η κοινωνία οφείλει να απαντήσει”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπαδάκης καυτηριάζοντας την επιχειρούμενη ταύτιση του δικηγόρου με την υπόθεση την οποία χειρίζεται.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου