14 Νοεμβρίου 2020

Είναι εγκληματική η κυβερνητική πολιτική ; Έχουμε, μήπως, μια κυβέρνηση, εχθρό του λαού ;

«Εάν κάποιος εξακολουθεί –από ιδεολογική θέση– να θεωρεί τους διορισμούς στο ΕΣΥ σπατάλη χρημάτων να ξέρει ότι είναι συνένοχος σε εγκλήματα κατά της ζωής»

Διαβάστε τη συγκλονιστική ανάρτηση της εντατικολόγου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Χριστίνας Κυδώνα:

«Πάει μια βδομάδα που μου ανατέθηκε η ευθύνη της covid κλινικής του Ιπποκρατείου μαζί με τη λοιμωξιολόγο Αθηνά Πυρπασοπούλου. Από τα 35 κρεβάτια φτάσαμε τα 150 και στην αυριανή εφημερία θα επεκταθούμε μέχρι τα 180. 

Ένα μόνο έχω να πω: κανείς δε σχολάει στην ώρα του, αλλά 2-3-4-5 και 6 ώρες μετά (εννοείται χωρίς υπερωρία). Οι εφημερεύοντες γιατροί ειδικοί και ειδικευόμενοι περνούν 24+ ώρες με τη στολή χωρίς να ξεκουράζονται ούτε μισάωρο. Τέσσερις νοσηλεύτριες σε κάθε απογευματινή και βραδινή βάρδια για 50 ασθενείς covid με ένα ατελείωτο, ατελείωτο τρέξιμο. Προϊσταμενες, Τομεάρχισες και Διευθύνουσα φεύγουν καθημερινά βράδυ από το νοσοκομείο και η Πληροφορική & Τεχνική Υπηρεσία έχουν γίνει λάστιχο, ενώ ταυτόχρονα τα κρούσματα στο προσωπικό αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Εάν κάποιος εξακολουθεί –από ιδεολογική θέση– να θεωρεί τους διορισμούς στο ΕΣΥ σπατάλη χρημάτων να ξέρει ότι είναι συνένοχος σε εγκλήματα κατά της ζωής». 

Και μέσα στη πανδημία των εκατοντάδων θανάτων στη χώρα, είχαμε και τον πρώτο νεκρό σε φυλακή, σ' αυτή των Διαβατών. Ο πρώτος θάνατος κρατουμένου εν μέσω πανδημίας είναι ένα πολύ θλιβερό γεγονός! Και αυτό, γιατί πέθανε ένας άνθρωπος στα χέρια του κράτους! Αλήθεια, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τον θάνατο αυτού του  ανθρώπου που βρισκόταν υπό την αποκλειστική εποπτεία του κράτους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου