27 Νοεμβρίου 2020

23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Διαδικτυακά και Δωρεάν από 28/11 έως τις 5/12

 

Αγαπητοί φίλοι,

Η φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και της Camera Zizanio θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Αυτοί σημαίνει ότι όλοι οι φίλοι στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή τις καλύτερες ταινίες για παιδιά και νέους απ όλο τον κόσμο χωρίς τα ταξιδέψουν στον Πύργο ή τις άλλες πόλεις του νομού Ηλείας.

Η προβολή των ταινιών θα γίνει μέσα από την εικονική κινηματογραφική αίθουσα του Φεστιβάλ, δηλαδή την ηλεκτρονική πλατφόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://online.olympiafestival.gr/

H παρακολούθηση των ταινιών είναι δωρεάν. Και η πρόσβαση σε αυτές πολύ απλή: χρειάζεται μόνο να κάνετε μια εγγραφή χρησιμοποιώντας ένα όνομα και το μέιλ σας. Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν πιο αναλυτικές οδηγίες https://online.olympiafestival.gr/page/help/

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ταινιών που  θα δείτε. Σημειώστε όμως πως οι «θέσεις» στον εικονικό κινηματογράφο είναι περιορισμένες λόγω δικαιωμάτων. Γι αυτό αν θέλετε να δείτε οπωσδήποτε κάποιες ταινίες θα πρέπει να «κλείσετε» θέση.

Οι ταινίες που έχουν κάνει παιδιά, δηλαδή οι ταινίες της Camera Zizanio, δεν προβάλλονται μεμονωμένα αλλά κατά ενότητες, ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία των μικρών δημιουργών. Επίσης είναι χωρισμένες σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, τα τρία διαγωνιστικά τμήματα της Camera Zizanio: το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το διεθνές τμήμα. Η κάθε ενότητα έχει διάρκεια 60 έως 90 λεπτά.  

Οι μη ελληνικές ταινίες προβάλλονται με αγγλικούς υποτίτλους.

Στην ίδια πλατφόρμα προβάλλονται και οι ταινίες των αφιερωμάτων του Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Σημείωση: οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες τις ημέρες του Φεστιβάλ, δηλαδή από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου 2020.

Παρακαλούμε ενημερώστε όσους ενδιαφέρονται. 

 

Άνοιξαν οι δωρεάν κρατήσεις θέσεων για τις προβολές του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

και της 20ης Camera Zizanio

Η πλατφόρμα του διαδικτυακού μας σινεμά άνοιξε! Επισκεφθείτε το online.olympiafestival.gr, κάντε εγγραφή, περιηγηθείτε, διάβαστε περιλήψεις, κάντε σημειώσεις και ξεκινήστε να κάνετε κρατήσεις για τις ταινίες που θέλετε να δείτε.

 

 

 Για την κάθε ταινία που θέλετε να δείτε, θα πρέπει να δεσμεύσετε ένα εισιτήριο πατώντας "Ενοικίαση" (είναι ΔΩΡΕΑΝ). Η ισχύς της κράτησης είναι για τρεις ημέρες. Οι τρεις ημέρες μετρούν από το Σάββατο για τις κρατήσεις που θα γίνουν πριν την έναρξη του Φεστιβάλ. Από τις 28/11 και μετά, οι τρεις ημέρες μετρούν από την ώρα που γίνεται η κράτηση. Αν δεν δείτε την ταινία σε αυτό το διάστημα, η θέση πηγαίνει σε άλλον θεατή. Γι' αυτό μην κλείσετε να δείτε όλες τις ταινίες μέσα σε μια μέρα, αλλά σταδιακά!

 

 Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για προβολή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ: από 28/11 έως 05/12! Σας περιμένουμε!

 Κάνετε κρατήσεις!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου