12 Νοεμβρίου 2020

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πολιτικούς Πρόσφυγες στο Λαύριο: Επίσκεψη αλληλεγγύης (Κυριακή 1/11/2020)

Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Φιλοξενίας Κυριακή πρωί. Παραδώσαμε τη βοήθεια που μεταφέραμε. Είχαν συγκεντρωθεί πολλά πράγματα…. Αρκετά από αυτά δόθηκαν και στα Κατειλημένα Προσφυγικά όπου ζουν πρόσφυγες (και Κούρδοι ανάμεσά τους)… και μάλιστα οικογένειες με παιδιά. 

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν:

Kουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες, ηλεκτρική κουβέρτα, μικρά χαλιά, πιατικά, οικιακά σκεύη, παιδικά παιχνίδια, παιδικά ρούχα και παπούτσια, ανεμιστήρας, σόμπα αλογόνου και αερόθερμο, λίγα φάρμακα. Για όλα αυτά ευχαριστούμε την Όλγα από το Μοσχάτο, τον Νίκο και την Εύη από την Ηλιούπολη, την Αλεξάνδρα από τον Ταύρο, την Ιωάννα από το Κουκάκι και τη μητέρα της από το Μοσχάτο.

Ευχαριστούμε επίσης: την Μαρία από του Ζωγράφου για το ψυγείο, την εκπαιδευτικό Μ. Β. για τις παιδικές κουβέρτες, το ΣΥΝΑΛΟΙΣ για το κιβώτιο με τις σταφίδες, τη Ματίνα από τα Πατήσια για τα τρόφιμα και τα καθαριστικά / χαρτικά, την Ευτυχία από την Παλλήνη για την τεράστια τηλεόραση SONY, τα παιδιά από το φούρνο στην Καλλιθέα για τα 4 τσουβάλια με τα ψωμιά, τις Εκδόσεις των Συναδέλφων για το τραπέζι, τη σόμπα αλογόνου, το καλοριφέρ λαδιού. Ευχαριστούμε όλους όσοι με κάθε τρόπο στηρίζουν τη διαρκή καμπάνια της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 

Βοηθήστε τη δράση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης. 

Οι Κούρδοι πρόσφυγες στο Λαύριο δεν πρέπει να μείνουν μόνοι.

Τραπεζικός λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας, για κατάθεση χρημάτων: 720 / 648866 – 81 

IBAN: GR1001107200000072064886681

ΠΗΓΗ: https://fcstpauliathensclub.wordpress.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου