24 Αυγούστου 2023

Κατάντια: «Ευτύχημα» κατά την ΕΡΤ το ότι κάηκαν στον Έβρο μόνο… μετανάστες! (VIDEO)


Προς ΕΡΤ: Φτου σας, σε σας και στον κ. Ζούλα σας – «Ευτύχημα» ότι κάηκαν μόνο… μετανάστες!

Την ώρα που φασισταριά και επικίνδυνα ρατσιστικά σκουλήκια προχωρούν σε πογκρόμ στον Έβρο φυλακίζοντας παράνομα ανθρώπους. Την ώρα που ακροδεξιά «σκουπίδια» με γραβάτες δίνουν άλλοθι στους συγκεκριμένες φασίστες υπανθρώπους, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο, κάνοντας λόγο για …«αυτονόητες» κινήσεις, αναμασώντας τη χυδαιότητα περί των «κινδύνων της παράτυπης μετανάστευσης». Ετούτη την ώρα ρίχνεται μέσα σε αυτό το βούρκο και η ΕΡΤ… 

Με περίσσια απανθρωπιά, την Τετάρτη το βράδυ, η παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αναφερόμενη στον φρικτό θάνατο των 18 κατατρεγμένων στον Έβρο υπονόησε ότι όλες οι ζωές δεν έχουν την ίδια αξία. 

Η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά ξεστόμισε: «Το μόνο ευτύχημα (…), το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

Ξεδιάντροπα κόλλησε ένα απάνθρωπο …«ευτύχημα» στο δεν έχουν πεθάνει άλλοι άνθρωποι πέραν από τους 18 μετανάστες που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς.

Ναι! Αυτό …ξέρασε κάνοντας έναν «απολογισμό» (όπως τον διδάχτηκε στo «μαγαζί» του Ζούλα) των πύρινων μετώπων. Οι 18 ξεριζωμένοι για την κ. Δουβαρά, για τον κ. Ζούλα, για τον κ. Κικίλια (δεν έκανε ούτε αναφορά στο θάνατο τους στο ενημέρωση του), για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, είναι ένα …«ευτυχώς». Ενα απάνθρωπο «ευτυχώς», αυτούς δεν τους μετράμε! Ενα …«ευτυχώς» ίδιο με εκείνο της Πύλου, όταν πνίγηκαν στα νερά της Ελλάδας 600 άνθρωποι.  

Το «γκεμπελικό μαγειρείο» που έχει στήσει ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, κ. Ζούλας, εκεί στην ΕΡΤ, φαίνεται ότι δεν έχει όρια χυδαιότητας. Δεν έχει όρια μαύρου σκοταδισμού. Δεν έχει τελικά όρια στην απανθρωπιά που μπορεί να «σερβίρει» προκειμένου να λειάνει τα κυβερνητικά αφηγήματα για να κρύψει την επικινδυνότητα του «γαλάζιου» επιτελικού κράτους. 

Είναι μαθημένοι εκεί στην ΕΡΤ – από τον «δάσκαλο» κ. Ζούλα – να «ξερνούν» οτιδήποτε αρκεί να υπηρετεί την προπαγάνδα τους. 

Και οι …«μαθητές» καμιά φορά (ειδικά όταν έχουν πάνω τους το άγρυπνο «μάτι») ξεπερνούν το δάσκαλο.  

Εκεί στην ΕΡΤ της ανοιχτής γραμμής Ζούλα – Μαξίμου, οι 18 άνθρωποι που κάηκαν στη Δαδιά είναι μετανάστες. Δεν είναι άνθρωποι. Η ζωή τους δεν είναι τόσο σημαντική όσο των Ελλήνων. Και κυρίως δεν έχει …«πολιτικό κόστος». Ετσι κυβερνούν, έτσι ενημερώνουν, έτσι διαχειρίζονται την τραγωδία για να βγάλουν «λάδι» το άχρηστο «επιτελικό κράτος» τους, που άφησε τη χώρα να καεί από την μια άκρη στην άλλη… Ετσι ρίχνουν νερό στο μύλο του φασισμού και του ρατσισμού. Ετσι μετατρέπονται στον καλύτερο υπερασπιστή των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου…

Φτου σας…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ της εικόνας


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου