23 Αυγούστου 2023

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ): "Καιρίδης και Οικονόμου άνοιξαν τη πόρτα σε ρατσιστικές περιπολίες και απαγωγές μεταναστών στον Έβρο" (VIDEO) - UPDATE


Καιρίδης και Οικονόμου άνοιξαν τη πόρτα σε ρατσιστικές περιπολίες και απαγωγές μεταναστών στον Έβρο
 
Με ακάλυπτο πρόσωπο αλλά με πολιτική κάλυψη από τις ρατσιστικές αθλιότητες των υπουργών της κυβέρνησης που έχουν στα χέρια τους βαμμένα στο αίμα και τη καμένη σάρκα των μεταναστών στη Δαδιά οργανώνονται πλέον ανοικτά απαγωγές και φυλακίσεις σες καρότσες-κλουβιά των παρακρατικών πολιτοφυλάκων που ανέλαβαν δράση.
 
Οι αριθμοί στο αυτοκίνητο είναι ΕΒΝ6006 και ΕΒΜ8967 όπως τους είδαμε στο βίντεο.
 
Είναι καιρός να βάλουμε τέρμα στις ρατσιστικές των πολιτικών των κλειστών συνόρων και των φραχτών απέναντι σε κατατρεγμένους πρόσφυγες που υπερασπίζονται οι υπουργοί του Μητσοτάκη την ίδια μέρα που διαπράττουν το φρικτό έγκλημα της απανθράκωσης δεκάδων μεταναστών στη Δαδιά. Αυτές οι πολιτικές στρώνουν το δρόμο στους δολοφόνους φασίστες που προχωράνε ανοιχτά να κάνουν πράξη το κυβερνητικό ρατσισμό.
 
Σώζουμε τις ζωές με ανοιχτά σύνορα, γκρεμίζοντας τον φράχτη και δίνονται τα λεφτά που σπαταλάνε για ραφάλ, φρεγάτες και ρατσιστική αστυνόμευση για να έχουμε πυροσβέστες δασοπροστασία ,γιατρούς και εκπαιδευτικούς.
 
Απαιτούμε το άμεσο απεγκλωβισμό των 250 προσφύγων που κινδυνεύουν στις νησίδες του Εβρου.
 
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη του φασιστοειδούς.
 
 
Να διώξουμε τη κυβέρνηση των εμπρηστών, των δολοφόνων μεταναστών από την Δαδιά μέχρι την Πύλο που στρώνει το δρόμο στους φασίστες.
 
To βίντεο μετά το κατέβασμα εδώ...
 
(σ.σ.: το βίντεο της ντροπής ακολούθως)
 
 

*****
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης:

Αποθρασυμένοι φασίστες – καθάρματα από την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και την ανοχή της σε χυδαία δημοσιεύματα και δηλώσεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου