28 Δεκεμβρίου 2021

Οργή από την ΠΟΕΔΗΝ: Η κυβέρνηση βάζει την οικονομία πάνω από την υγεία


Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Άτολμα μέτρα που βάζουν μπροστά την οικονομία από την υγεία.


Οργισμένη ανακοίνωση σχετικά με τα νέα κατόπιν εορτής, μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, αφότου πέταξε το μπαλάκι στην επιτροπή, εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Ήδη χθες είχαμε ρεκόρ πανδημίας στα ημερήσια κρούσματα στο σύνολο της χώρας και στην Αττική, και οι επιστήμονες προειδοποιούν για κορύφωση στα μέσα Ιανουαρίου.

«Με 9.000 κρούσματα και 630 διασωληνωμένους δεν ανακοινώνεις μέτρα από 3 Ιανουαρίου» τονίζουν στην οργισμένη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, σχολιάζοντας τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τις 3 Ιανουαρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) τονίζει ότι η κυβέρνηση βάζει την οικονομία πάνω από την υγεία, καθώς «με 9.000 κρούσματα και 630 διασωληνωμένους δεν ανακοινώνεις μέτρα από 3 Ιανουαρίου» και προειδοποιεί πως «σε 7 ημέρες ο ιός από την κοινότητα θα περάσει στις οικογένειες και τότε δεν σταματάει» κάνει λόγο για «άτολμα μέτρα κατόπιν διασποράς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ


Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Άτολμα μέτρα που βάζουν μπροστά την οικονομία από την υγεία.

Με 9.000 κρούσματα και 630 διασωληνωμένους δεν ανακοινώνεις μέτρα από 3 Ιανουαρίου.

Σε 7 ημέρες ο ιός από την κοινότητα θα περάσει στις οικογένειες και τότε δεν σταματάει.

Δεν σκέφτεται κανείς ότι τα νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν μια νέα έξαρση του ιού. Το φθινόπωρο με τη «Δέλτα» ξεκινήσαμε με μηδέν διασωληνωμένους. Τώρα ξεκινάμε την «Όμικρον» με γεμάτες τις ΜΕΘ και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Άτολμα μέτρα κατόπιν… διασποράς. 

Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου