23 Οκτωβρίου 2023

Σοβαροί φόβοι εκδικητικής επίθεσης εξαιτίας της στάσης που κρατά η ελληνική κυβέρνηση στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης


Η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει ότι η στάση που κρατά στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ, το οποίο προχωρά σε γενοκτονία εναντίον του 
λαού της Παλαιστίνης, προκαλεί την πιθανότητα εκδικητικής επίθεσης.

Ο ρόλος του ελληνικού κράτους είναι κομβικός καθώς συμμετέχει-εμπλέκεται άμεσα στην επίθεση του Ισραηλινού Στρατού, ενώ είναι καθοριστικός για το ξεδίπλωμα της αμερικανικής αρωγής στο Ισραήλ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα:


Η κυβέρνηση γνωρίζει τους κινδύνους για του λαό μας που απορρέουν από την πολιτική της και για αυτό το πρόσφατο ΚΥΣΕΑ ασχολήθηκε με τρία αλληλένδετα ζητήματα:
  • με την πολεμική αρωγή στο Ισραήλ και την πολεμική εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  
  • τα ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας που απορρέουν από την πολιτική αυτή επιλογή
  • και τέλος, για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν στρατιωτικές-κατασταλτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τους δυστυχείς πρόσφυγες από την Παλαιστίνη, που καταστρέφει με σχέδιο το Ισραήλ.
Στο πλαίσιο αυτών λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα. Μάλιστα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αναφέρει σχέδιο προστασίας 150 σημείων. Συγκαταλέγονται από τη Βουλή και τις εγκαταστάσεις δυτικών διπλωματικών αποστολών μέχρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το γειτονικό Μουσείο, αλλά και χώροι πρασίνου και αναψυχής, όπως ο Εθνικός Κήπος, το Πεδίον του Άρεως και άλλα πολυσύχναστα πάρκα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.
 
Στην ίδια λίστα συγκαταλέγονται το Ζάππειο, εμπορικά κέντρα σε Μαρούσι, Αγιο Δημήτριο και αλλού, οι 67 σταθμοί του δικτύου του μετρό και του ΗΣΑΠ, οι σταθμοί ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις.
 

Ακριβώς λόγω του ρόλου που παίζουν οι αμερικανικές βάσεις αλλά και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, σε άλλο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ζητείται, επίσης, να υπάρχει αυξημένη επιτήρηση και γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. 
 
Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, όσο και ενόψει του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, «εντείνετε και επαυξήστε τα αστυνομικά μέτρα, κατά λόγο αρμοδιότητας, περιμετρικά των στρατιωτικών μονάδων, εγκαταστάσεων, σχηματισμών, ως και στρατιωτικών κτιρίων που βρίσκονται εκτός αυτών, προς πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας σε βάρος του υπηρετούντος εκεί προσωπικού και των εν λόγω κτιρίων ή πράξης ακτιβιστικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τις κατά τόπο αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές».
 
Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι το ελληνικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας επαναφέρει το σενάριο της αντιμετώπισης των Ασύμμετρων Απειλών, στοχοποιώντας και το Αντιπολεμικό Κίνημα. 

Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ είναι εγκληματική. Συμμετέχει σε έναν βρώμικο πόλεμο, αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων -όπως έκανε και με την αυτοκτονική αποστολή στην Λιβύη και ταυτόχρονα θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τον λαό μας, που εκφράζει όμως με ποικίλους αγωνιστικούς τρόπους την Αλληλεγγύη του στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ-ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ 
 
ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 
 
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης που παλεύει ενάντια στην πολύχρονη Κατοχή και υπομένει καθημερινά τα εγκλήματα του Κατακτητή. 
 
Καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης της ΝΔ και των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που οικοδόμησαν τον Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, αλλά και την στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους, που αποθρασύνει τον Κατακτητή Ισραήλ να συνεχίσει μια δολοφονική πολιτική, συχνά εις βάρος Αμάχων, όπου αδίστακτα ερημώνει πόλεις και χωριά, επιταχύνοντας με ραγδαίο ρυθμό τον Εποικισμό της Παλαιστίνης.
 
Απαιτούμε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να αρχίσουν Ειρηνευτικές Συνομιλίες για τη δικαίωση των αιτημάτων του Παλαιστινιακού λαού. 
 
Άμεση διάλυση του Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και της πολεμικής συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ.
 
Καμιά Εμπλοκή του ελληνικού κράτους στις πολεμικές αναμετρήσεις στην Παλαιστίνη.
 
Να κλείσουν οι Αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και να ανατραπεί η πολεμική συμμαχία Ελληνικού και Αμερικανικού κράτους. 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου