14 Σεπτεμβρίου 2020

Σύρος: Ξεκίνησε η διάθεση ονομαστικών δελτίων ελευθέρας εισόδου για το SyrosJazzFestival

 


Στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και της αντιμετώπισης της διασποράς της πανδημίας (από τον ιό COVID-19), πρέπει να διασφαλίσουμε την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και κανόνων υγιεινής, ώστε να έχουμε μια ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι εκδηλώσεις γίνονται σε ανοιχτούς χώρους. Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να τις παρακολουθήσουν είναι περιορισμένος.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις, κάνοντας προεγγραφή στη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, στους συνδέσμους https://syrosjazzfestival.gr/sjf ή https://syrosjazzfestival.gr/events/upcoming.

Μετά την εγγραφή σας θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο θα πρέπει να επιδείξετε (είτε εκτυπωμένο, είτε στο κινητό σας) για την είσοδό σας στους χώρους των εκδηλώσεων.

Η προεγγραφή ισχύει για τις συναυλίες των

Tania Giannouli Trio (18/9)

Soul Peanuts ft Jennie Kapadai - Terry Vakirtzoglou Qualia Quintet (19/9) και

Giorgos Fakanas Group ft. Guthrie Govan, καθώς και για τη

ΔιαδραστικήPerformance με τη Γεωργία Ματσούκα, τον Απόστολο Καλτσά και τον Σόλη Μπαρκή

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία προεγγραφής μπορείτε να στείλετε σχετικό μήνυμα στο syrosjazzfestival@gmail.com.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια γίνεται με αποστολή μέιλ στο syrosjazzfestival@gmail.com (για το τραγούδι) και στο musictherapysjf@gmail.com (για τη μουσικοθεραπεία).

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία θα συλλεχθούν, από τη φόρμα ηλεκτρονικής προεγγραφής, θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της διοργάνωσης και βεβαιώνουμε ότι κάθε ενέργεια της διοργάνωσης του SJF θα είναι σύννομη ως προς το θεσμικό πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα – GDPR, καθώς και της ελληνικής νομοθεσίας. Με την εγγραφή σας δηλώνετε τη συναίνεσή σας για τη συλλογή των δεδομένων της ηλεκτρονικής φόρμας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι:

·       είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια τωνεκδηλώσεων

·       θα πρέπει να τηρείτε τις απαιτούμενες αποστάσεις, ενώ κατά την είσοδο και την έξοδο να κινείσθε σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δίνονται

·       να βρίσκεστε στον χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης

·       οι θέσεις θα έχουν τοποθετηθεί στις απαιτούμενες μεταξύ τους αποστάσεις και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση των θεατών από τις θέσεις αυτές, η μετακίνηση των θέσεων, όπως και το να φέρουν δικό τους κάθισμα

·       αντισηπτικά διαλύματα για χρήση του κοινού θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο και στο κυλικείο

·       οι εκδηλώσεις δεν έχουν διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου