19 Σεπτεμβρίου 2020

Σύρος : Έκθεση σκίτσου στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ Τζαζ Σύρου

Σκίτσο : Soter

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται στην Ερμούπολη Σύρου έκθεση σκίτσου και κόμικς 11 Ελλήνων δημιουργών με θέμα τη μουσική τζαζ. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ Σύρου και θα λάβει χώρο στο Plastico Gallery + Cafe. Το πρώτο μέρος του φεστιβάλ διοργανώνεται στη Σύρο το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι επαγγελματίες σκιτσογράφοι και κομίστες Γιάννης Αντωνόπουλος, Θανάσης Καραμπάλιος, Μιχάλης Κουντούρης, Τάσος Μαραγκός, Παναγιώτης Μητσομπόνος, Γιάννης Ξαγοράρης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Θανάσης Πετρόπουλος, Θανάσης Πέτρου, Σωτήρης Τασιόπουλος και Κων Χρυσούλης. 

Περισσότεροι από 30 φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα εκθέσουν επίσης τα έργα τους, που ετοίμασαν με τις καθηγήτριες Έλσα Χαραλάμπους και Φλωρεντία Οικονομίδου.

Η έκθεση οργανώθηκε από τον Νίκο Αλμπανόπουλο και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αξέχαστου Άγγελου Μαστοράκη. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τα τέλη του Οκτωβρίου.

Σκίτσο : Θανάσης Καραμπάλιος

Πηγή : Εφημερίδα των Συντακτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου