23 Ιουλίου 2020

Κοινό Δελτίο Τύπου Ομοσπονδιών Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΚΟΚΠ, για την παρουσία αστυνομίας κατά την διάρκεια στάσης εργασίας.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) σε Κοινό Δελτίο Τύπου καταδικάζουν το πρωτοφανές για τα συνδικαλιστικά χρονικά γεγονός της παρουσίας αστυνομίας κατά τη διάρκεια στάσης εργασίας που είχε προκηρυχθεί από τις παραπάνω Ομοσπονδίες.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, εμφανίστηκαν αστυνομικοί εντός του κτιρίου της Διοίκησης και έξω από την αίθουσα του ΔΣ, οι οποίοι, αφού ρώτησαν ποιοι είναι οι εκπρόσωποι, έδωσαν εντολή σύμφωνα με την οποία στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ θα επέτρεπαν να μπουν και να τοποθετηθούν δύο άτομα εκ των εκπροσώπων!!!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ:

Σχόλιο altersyros:
Όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αγωνιστούμε για την ανατροπή του νόμου για περιορισμό και απαγόρευση των διαδηλώσεων και των απεργιών. Δεν θα πρέπει να ανεχτούμε καμία συρρίκνωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου