18 Μαρτίου 2021

Σύρος 18/3/2021: Διαδήλωση εργαζομένων για Υγεία, Παιδεία, Εργασία και ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή (ΦΩΤΟ)

 
Πλήθος εργαζομένων της Σύρου, μετά από καλέσματα εργατικών σωματείων (Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Α΄ΕΛΜΕ Κυκλάδων και Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου) συμμετείχε, σήμερα, σε απογευματινή διαδήλωση, η οποία, με αφετηρία την πλατεία Μιαούλη και δια μέσου των κεντρικών και παραλιακών οδών της Ερμούπολης, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. 

Με συνθήματα και αιτήματα για την Υγεία, την Παιδεία και ειδικότερα για τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής, την Εργασία και τα Εργασιακά και ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή, οι εργαζόμενοι των συμμετεχόντων πρωτοβάθμιων σωματείων έδωσαν για άλλη μια φορά το "παρών" ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Οι εργαζόμενοι των πρωτοβάθμιων σωματείων δήλωσαν για άλλη μια φορά το "παρών" στον αγώνα για την ανατροπή μιας πολιτικής που εξοντώνει τους πολλούς προς όφελος των λίγων και ισχυρών. Και αυτός ο αγώνας είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί...

Ακολουθούν ΦΩΤΟ από την κινητοποίηση: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου